Leef jezelf!

Dé plek om je eigen pad te vinden om te leven en te werken in lijn met wie jij werkelijk bent

Het water staat je aan de lippen

Je werkt je een slag in de rondte om alles voor elkaar te krijgen. Niet alleen voor je patiënten, ook voor en met je team. Je doet je best om te voldoen aan de verwachtingen van anderen én van jezelf.

Jij staat onderaan je prioriteitenlijst

Eerst alle anderen en als er nog tijd en energie over is, dan kom jij zelf aan de beurt. ‘s Avonds plof je moe op de bank, leuke uitjes zeg je te vaak af omdat je echt de puf niet meer hebt, sporten hou je met moeite vol (of ook al niet meer). Wanneer deed je voor het laatst iets helemaal voor jezelf, voor de lol? Zonder dat het (ook) ‘nuttig’ was?

Je overleeft meer dan je leeft

Je weet niet hoe en of je het op deze manier wel volhoudt. Je zit in een rijdende trein die maar door dendert. Dit is niet wat je voor ogen had toen je huisarts werd.

Het roer moet om

Ontdek wat echt belangrijk is voor jou

Voel meer zelfliefde

Ervaar meer zelfvertrouwen

Leer je kritische stemmen los te laten

Leer dingen te doen die echt bij jou passen, waar jij blij van wordt

Vind de moed en de kracht om nee te zeggen tegen wat niet (meer) bij je past

Ik help je daar graag bij!

“Ik help je ontdekken wie je ten diepste bent en hoe je dit tot leven kunt brengen. Niet alleen in je vak, juist in alle aspecten van je leven.”

Leven en werken op de manier die werkelijk bij jou past is ook voor jou weggelegd

Je eigen beste vriendin

Je leert van jezelf te houden. Met al je stralende lichtheid en donkerdere trekjes. Je aanvaardt dat je beide bent: licht en duister. Je benadert jezelf met mildheid.

Je maakt de weg vrij voor je eigenheid. Je opent je voor je verlangens, klein en groot. En voor je gemis. En in alles handel je vanuit liefde voor jezelf.

Meer geluk, gezondheid en veerkracht

Onderzoek toont aan dat mensen die van zichzelf houden, gelukkiger en gemotiveerder zijn, betere relaties hebben, fysiek gezonder zijn en minder angstig en depressief zijn.

En handig voor als het leven tegenzit: mensen die van zichzelf houden hebben ook meer veerkracht om met de moeilijke dingen in het leven om te gaan.

Weet wat je wilt en hoe je dat bereikt

Je ontdekt wat echt belangrijk is voor jou. Wat je wilt bereiken in en met je leven, voor jezelf of misschien ook voor anderen.

Hoe helderder jij weet wat je wilt, hoe makkelijker het is om dit te realiseren. Je creëert vanuit echtheid en vanuit flow.

Jouw bezieling is een inspiratie voor iedereen die je ontmoet.

Ervaringen van mijn klanten

 

“Dit programma heeft mij geleerd mijzelf te gunnen wat mij vreugde brengt. Het heeft mij meer rust gebracht.”

– Charlotte

 

“Dit programma is als een transformatie. Je komt binnen als rups, bouwt je cocon van wijsheid, inzicht en vertrouwen en vliegt weg als een vlinder. Esther stelt je op je gemak en daagt je uit om uit je comfort zone te komen en je angst los te laten. Je voelt je bevrijd en zeker van jezelf en je eigen kunnen.”

– Aniëlle

Dit jaarprogramma brengt het beste in je naar boven

Individueel intakegesprek

Tijdens dit online videogesprek van dertig minuten maken we kennis, bespreken we wat jij wilt bereiken en wat dit programma je te bieden heeft.

Persoonlijke aandacht

We werken in een kleine groep met maximaal acht deelnemers. Zowel tijdens de workshopdagen als tussendoor hebben we ook 1-op-1-contact.

Jouw transformatieproces staat centraal

De verschillende onderdelen nodigen je uit diepere lagen in jezelf te ontdekken en leren kennen, te reflecteren op je ervaringen én het geleerde ook praktisch toe te gaan passen.

Leven in lijn met wie je ten diepste bent

Dit jaarprogramma begeleidt je op een reis naar binnen en weer naar buiten. Je ontdekt (weer) wat werkelijk belangrijk is voor je, waar jouw leven en je werk om draait. Om dit vervolgens tot leven te brengen. Zodat jouw wereld om jou heen met je mee transformeert.

Je bent zelfbewuster met meer zelfvertrouwen en zelfliefde. Je weet wat je wilt en zegt daar volmondig ja tegen. Je hebt de moed en kracht om nee te zeggen tegen wat jou niet langer dient of wat je afhoudt van wat voor jou werkelijk belangrijk is. Je geeft veel bewuster vorm aan jouw leven en de wereld om je heen. Je weet wat er nodig is om je dromen te realiseren en hebt de eerste stappen al gezet.

“Become aware that you already possess all the inner wisdom, strength and creativity needed to make your dreams come true. ”

~ Sarah Ban Breathnach

Ik wil de beste versie van mezelf leven

Als kind droomde ik ervan huisarts te worden. Nu help ik huisartsen om de beste versie van zichzelf te leven en te werken.

Als vrouw, moeder van twee zonen en zelfstandig ondernemer ken ik de verleiding heel goed om voor anderen te zorgen en daarbij mezelf weg te cijferen. Genoegen te nemen met wat overblijft en te denken dat mijn tijd nog wel zou komen.

Jarenlang heb ik op die manier roofbouw gepleegd tot ik op de bodem terecht kwam en de enige weg omhoog was. Opgekrabbeld uit de put beloofde ik mezelf op de eerste plaats trouw te zijn aan mezelf, aan wie ik echt ben.

Ik wil de beste versie van mezelf leven, in lijn met wie ik ten diepste ben. En jou helpen dat ook te bereiken. Ik vertrouw op de innerlijke wijsheid van ieder mens, omdat we diep van binnen zelf het beste weten wat goed voor ons is.

  Nu is het beste moment om je leven te veranderen

  Ben jij toe aan een leven met meer plezier en passie? Wil je ontdekken wat echt belangrijk is voor jou en hoe je dat in de praktijk kunt brengen, in alle aspecten van je leven. Wil jij meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde, meer geluk, meer gezondheid en meer veerkracht? Meld je dan hier aan voor het leef jezelf! programma.

  Leef jezelf!

  € 1.997,-

  Exclusief programma

  • veel persoonlijke aandacht

  Intakegesprek van 30 minuten

  • voorafgaand aan de eerste bijeenkomst
  • via videobellen

  Tien geheel verzorgde dagen verspreid over ongeveer een jaar

  • driemaal een tweedaagse inclusief overnachting, diner, ontbijt en tweemaal lunch
  • viermaal een enkele dag inclusief lunch
  • hele dag koffie, thee, water en fris
  • gezonde maaltijden, waarbij we rekening houden met dieetwensen

  Gevarieerd programma

  • per dag verschillende werkvormen
  • zowel individueel als in tweetallen of groepsverband
  • ruimte voor reflectie en me-time

  Individuele sessie van 1 uur

  • tussen de eerste en de laatste bijeenkomsten
  • in te plannen in onderling overleg
  • via videobellen

  Werkboek

  • ruimte voor eigen aantekeningen
  • huiswerkopdrachten voor tijdens de periodes tussen twee bijeenkomsten

  Online terugkommoment

  • ongeveer drie maanden na de laatste bijeenkomst

  Er is plek voor acht bevlogen huisartsen. Ben jij erbij?

  Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.
  Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassingen.

  Veelgestelde vragen

  Is het programma geaccrediteerd?

  Accreditatie voor dit programma wordt aangevraagd.

  Ik weet niet zeker of dit programma iets voor mij is

  Heel begrijpelijk. Laten we samen tijdens de vrijblijvende en gratis intake onderzoeken wat het beste past bij jou en jouw persoonlijke situatie.

  Hoeveel tijd nemen de huiswerkopdrachten in beslag?

  De opdrachten variëren in tijdsbesteding: houd rekening met gemiddeld 1-2 uur per week. En je bepaalt uiteraard helemaal zelf hoeveel tijd je daadwerkelijk besteedt.

  Ik wil graag eerst ervaren hoe je werkt, kan dat?

  Tijdens Kom op adem! – de huisartsen bezinningsdag krijg je een goede indruk van wie ik ben en hoe ik werk.

  Wil jij je leven en je werk in lijn brengen met wie je ten diepste bent?

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.