Kom op adem!

Bezinningsdag voor huisartsen

Het water staat je aan de lippen

Je voelt je soms klem zitten tussen enerzijds de wensen (eisen) van je patiënten en anderzijds de regels die overheid en verzekeraars opleggen en die je speelruimte beperken.

Hoeveel tandjes kun jij nog bijzetten?

Een opeenstapeling van extra taken zonder extra geld of ruimte. Verantwoordelijk voor zaken die je niet kunt beïnvloeden. Uit liefde voor je vak en loyaliteit naar je patiënten ga je door. Maar de rek is er echt wel uit.

Je lijkt soms wel een administratiekantoor

Je bent steeds meer tijd kwijt aan zaken die weinig meer te maken hebben met directe patiëntenzorg. En dan al die briefjes en verwijzingen waar je patiënten in opdracht van andere hulpverleners (en verzekeraars) bij je om vragen.

Je wilt gewoon dokteren!

Je vak uitoefenen op de manier die bij jou past

Je tijd besteden aan de dingen die er voor jou het meest toe doen

Een team dat voor jou werkt in plaats van andersom

Tijd en energie overhouden in je dag en in je week om leuke dingen te doen, voor jezelf en met je gezin

Van je leven en je werk genieten

Ik help je daar graag bij!

Krijg weer grip op je werk – en op je leven

Kom tot rust en doe nieuwe energie op

Tijdens deze geheel verzorgde dag doe je even pas op de plaats. Je komt los van de automatische overlevingsstrategieën die het tempo van je leven dicteren en je steeds maar weer aanzetten tot nog meer doen.

Sta weer stevig met je beide benen op de grond

Land weer stevig in het hier in nu. Word je bewust van wat er werkelijk in je leeft. In je lijf, in je geest, in je emoties. En maak contact met een onuitputtelijke bron van kracht, moed, energie en inspiratie.

Weet wat je wilt en hoe je dat bereikt

In de rust die er ontstaat, ontdek je wat er werkelijk belangrijk is voor je. Maak je een plan om dat in je werk en in je leven te realiseren. En vind je de moed, de kracht en de energie om de eerstvolgende stap te zetten.

“Ik geloof in de huisarts als spin in het web, met een oog voor het hele systeem, voor levensloop, met een integratieve benadering. Ik geloof dat onze gezondheidszorg goede huisartsen nodig heeft die stevig in hun schoenen staan.”

Ik help je op weg

Als kind droomde ik ervan huisarts te worden. Nu help ik huisartsen om de beste versie van zichzelf te leven en te werken. Mijn doel is steeds hetzelfde: jou te helpen jouw eigen weg te vinden en te bewandelen.

Als vrouw, moeder van twee zonen en zelfstandig ondernemer ken ik de verleiding heel goed om voor anderen te zorgen en daarbij mezelf weg te cijferen. Genoegen te nemen met wat overblijft en te denken dat mijn tijd nog wel komt.

Jarenlang heb ik op die manier roofbouw gepleegd tot ik op de bodem terecht kwam en de enige weg omhoog was. Opgekrabbeld uit de put beloofde ik mezelf op de eerste plaats trouw te zijn aan mezelf, aan wie ik echt ben.

Ik wil de beste versie van mezelf leven, in lijn met wie ik ten diepste ben. En jou helpen dat ook te bereiken. Ik vertrouw op de innerlijke wijsheid van ieder mens, omdat we diep van binnen zelf het beste weten wat goed voor ons is.

  Kom op adem!

  € 135,-

  Geheel verzorgde dag op een inspirerende locatie

  • Kaap Doorn in Doorn
  • hele dag koffie, thee, water en fris
  • gezonde lunch, waarbij we rekening houden met dieetwensen

  Wanneer

  • woensdag 28 juni 2023
  • 9.30 tot 16.30 uur

  Kleine groep, veel persoonlijke aandacht

  • gevarieerd programma met ook ruimte voor reflectie en me-time
  • praktische handvatten om thuis mee aan de slag te gaan

  Online terugkommoment

  • na ongeveer 2 maanden

  Er is plek voor zestien bevlogen huisartsen. Ben jij erbij?

  Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.
  Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassingen.

  Ervaringen van mijn klanten

   

  “Ik heb nu een veel duidelijker richting waarin ik keuzes kan maken over wat ik wel en wat ik niet wil doen (of laten). Ik weet nu de weg die ik wil bewandelen.”

  – Inge

   

  “De workshop heeft mij laten inzien dat ik een stem heb, één die ik mag gebruiken om mijn eigen persoon voorop te stellen.”

  – Aniëlle

  Wil jij meer grip op je werk en op je leven?