Teamdag

Zou je ook wel eens tijd willen om samen met je team stil te staan bij hoe jullie het als team doen? Zou je ook willen investeren in de samenhang en saamhorigheid binnen jullie team? Of zou je willen onderzoeken waarom het niet helemaal lekker loopt binnen het team en ontdekken wat je daaraan kunt doen? Dan is een teamdag iets voor jullie.

Tijd voor elkaar

In de drukte van alledag is er weinig tijd en gelegenheid om samen stil te staan bij jullie functioneren als team, jullie koers, jullie ambitie. Een teamdag staat in het teken van bezinning en samenzijn. Ik help jullie om ideeën om te zetten in concrete actie.

Tijdens de teamdag kijk je met je team terug op de afgelopen periode en kijk je vooruit naar de komende periode. Je kunt aan de slag met specifieke thema’s zoals samenwerking, communicatie, visie en leiderschap.

Resultaat: minder gedoe, meer focus

Een teamdag helpt huisartsen om weer op de eerste plaats weer huisarts zijn. Met een team dat voor hen werkt, in plaats van andersom. Waarin jullie communiceren zonder misverstanden en de praktijkhouders leidinggeven zonder de baas te spelen.

Meer weten

  • aanpak: lees hoe ik met jullie aan de slag ga, van intake tot eindgesprek
  • methoden en werkvormen: een bloemlezing uit de talloze mogelijkheden waarmee we de teamdag kunnen invullen
  • aanvullende opties: voor als je meer wilt dan een losse middag

Investering

Het basistarief voor een teamdag is € 595,00 per dagdeel voor groepen tot en met 12 deelnemers (exclusief 21% btw).

Voor dit bedrag krijgen jullie een intakegesprek, praktijkscan, teamdag met materialen, verslag van de teamdag en eindgesprek en nazorg (zie aanpak voor verdere toelichting).

De (eventuele) kosten voor locatie en catering zijn hier niet bij inbegrepen.

Reistijd breng ik alleen in rekening als de enkele reis meer is dan 45 minuten.

Accreditatie

Het is mogelijk accreditatie aan te vragen voor de teamdag voor huisartsen, praktijkondersteuners (NVvPO en V&VN) en praktijkassistentes.