Reacties

 

Na de teamdag hebben we een positief gevoel over ons team. We zijn nog meer team geworden dan we al waren.

Esther creëert tijdens de bijeenkomsten een zodanige sfeer waarin iedereen open kan zijn.

Met het TopTeam-programma hebben onze gezamenlijke visie bevestigd en samen knelpunten geïdentificeerd. Ook heeft het ons geholpen impliciete verwachtingen, positieve en teleurstellende ervaringen bespreekbaar te maken. We hebben een plan gemaakt om nog beter samen te werken om gemeenschappelijke doelen te bereiken en met plezier te (blijven) werken.

De bijeenkomsten hebben bijgedragen aan meer saamhorigheid, begrip voor elkaars situatie waardoor we langdurige problemen aan durfden kaarten. We zijn er nog niet, maar wel op de goede weg.

Met de Belbin-teamrollen maken we de leuke en minder leuke eigenschappen van elkaar  bespreekbaar.

Terugkijkend heb ik Esther ook als persoon als zeer plezierig ervaren: bescheiden, toch kordaat, niet overheersend, vriendelijk, met respect. De ‘zwarte’ kanten van haar persoonlijkheid heb ik nog niet kunnen herkennen. Bedankt.

Esther is een teamcoach die als arts weet hoe het er in de praktijk aan toe gaat, zowel figuurlijk als letterlijk. Onze samenwerking in de praktijk is verbeterd en onze toekomstvisie is een stuk concreter. We gaan het niet proberen, we gaan het doen!

Esther heeft veel gevoel voor de juiste communicatieve oplossing voor complexe personele zaken, met een heerlijk gevoel voor humor, waardoor zaken weer in het juiste perspectief komen te staan. Zoek je een docent/coach voor een scholing rondom communicatie/samenwerking dan heeft ze altijd direct een goed idee dat past bij de situatie.

 

reacties