De kleine lettertjes…

delen? graag!

Ben je iets interessants tegengekomen op HuisartsenTeamwork.nl dat je graag deelt met anderen? Of wil je delen opnemen in een eigen publicatie? Dat kan, graag zelfs, zolang je deze informatie-“slurp” opneemt, met een werkende link naar deze website. Overigens geldt het delen NIET voor de afbeeldingen op mijn website: daar heb ik alleen gebruiksrecht over.

Door Esther van den Enden, arts, van HuisartsenTeamwork. Ga naar HuisartsenTeamwork.nl en vraag je eigen gratis exemplaar aan van het mini-eBoek “10 tips voor TopTeams“.

disclaimer

Doel van deze website is het verstrekken van informatie over HuisartsenTeamwork en mijn producten en diensten. HuisartsenTeamwork is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de website. Door deze website te benaderen en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je je akkoord met deze disclaimer.

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op de website vermelde informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

privacy

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er per die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Hier vind je daarom mijn privacy verklaring.

algemene voorwaarden

Op alle producten en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

Ontwikkel je team met

logo