Passie in je praktijk!

Workshop voor huisartsen die hun praktijk met hoofd, hart en ziel willen leiden

Workshop voor huisartsen die hun praktijk met hoofd, hart en ziel willen leiden

Als huisarts ben je zoveel meer dan een huisarts

Herken je dit? Met een eigen praktijk ben je naast huisarts ook ondernemer, manager en teamcoach. Dat zijn vaardigheden waar ook de huisartsopleiding steeds meer aandacht aan besteed. Toch leer je deze aspecten van het vak vooral in de praktijk.

Esther weet als arts hoe het er in de praktijk aan toe gaat, zowel figuurlijk als letterlijk. Onze toekomstvisie is een stuk concreter. We gaan het niet proberen, we gaan het doen!

Wil jij ook een team dat voor jou werkt in plaats van andersom?

Een goed team is – na de patiëntenzorg – de belangrijkste reden waarom huisartsen hun vak leuk blijven vinden. Je team helpt je om vol te houden, ondanks de werkdruk, de stress en de constante stroom van nieuwe eisen van zorgverzekeraars en overheid.

Door een andere draai te geven aan eenvoudige en deels bekende oefeningen, kwam ik tot nieuwe inzichten. Esther heeft oog voor ‘de mens achter de mens’, heel mooi en waardevol.

Goed leiderschap is ook het goede voorbeeld geven

Een goed team heb je voor een groot deel zelf in de hand: een kwestie van inspireren en aansturen. Want als je weet waar de knoppen zitten, als je weet hoe de dynamiek werkt, kun je die beïnvloeden. Met deze ervaringsgerichte workshop ontdek je hoe je dat doet.

Esther heeft veel gevoel voor de juiste communicatieve oplossing voor complexe personele zaken, met een heerlijk gevoel voor humor, waardoor zaken weer in het juiste perspectief komen te staan.

Na afloop van deze workshop

 • ben je je bewust van je verschillende rollen als leider en ken je je eigen sterke kanten op dat vlak
 • ken je in de verschillende fases van teamontwikkeling
 • weet je in welke fase jouw team zich bevindt en wat je team nodig heeft om verder te groeien
 • heb je kennisgemaakt met de vier elementen van verbindend communiceren
 • weet je wie je bent en wilt zijn als huisarts en als praktijkhouder

Esther kan met aanstekelijk enthousiasme mensen meekrijgen en als nodig is een duwtje in de goede richting geven. Zij is een doorzetter die niet alleen hoge eisen aan zichzelf stelt maar ook aan anderen. Door haar mensgerichte benadering stimuleert zij anderen tot inzicht en betere prestaties.

Praktische informatie

 • datum: vrijdag 20 april 2018
 • tijd: 10.00-16.00 uur
 • locatie: Het Oude Administratiegebouw te Castricum
 • kosten: € 217,00 per deelnemer – inclusief luxe lunch en werkboek
 • maximaal aantal deelnemers: 8
 • accreditatie (huisartsen): 4 punten

Esther is professioneel en gepassioneerd. Ze brengt haar kennis vol passie en overgave over en blijft daarbij ook nog een warm mens.

Meld je nu aan

Stuur een mail met je naam, adres en mobiele telefoonnummer naar Esther van den Enden. Wil je meer informatie bel of mail dan even.

 

 

Foto: serezniy / 123RF Stockfoto